Support    Contact   

Viridis Recept | Viridis Locatie Track&Trace | Viridis Apotheek

Viridis ontwikkelt oplossingen voor Apotheken.

 

Viridis wil door het ontwikkelen en leveren van goede producten en diensten de Apotheek ondersteunen om efficiënt en veilig te werken.

 

Moeilijke tijden in de apotheekmarkt dwingen apotheken efficiënter te werken. Slimme producten kunnen apothekers en apothekersassistenten ontlasten en helpen. Patiënten kunnen automatisch worden geïnformeerd, zodat ze niet onnodig een beroep doen op de apotheek voor informatie. Assistenten kunnen worden ondersteund in het streven naar snelle en foutloze uitgifte van medicijnen. Apothekers kunnen worden ontlast bij het uitvoeren van hun taken. Betere registratie en automatische controles komen de medicatieveiligheid ten goede.

 

Flexibiliteit

Viridis ontwikkelt in samenspraak met apothekers vooral flexibele software, zodat de oplossingen aanpasbaar zijn aan de apotheek in plaats van andersom. Op maat in te richten, modulair zodat wensen op eigen wijze kunnen worden vervuld.

Viridis werkt nauw samen met AIS leveranciers om koppelingen tot stand te brengen en te onderhouden. Zodat er waar nodig gegevensoverdracht plaatsvindt.

 

Veiligheid

Viridis conformeert zich aan standaarden die de veiligheid ten goede komen. Standaarden opgelegd door de verantwoordelijke instanties alsmede zelf ontwikkelde veiligheidsnormen.

Hierdoor leveren we een bijdrage om de medicatieveiligheid en de veiligheid van de privacygevoelige data op een hoger plan te tillen.

 

Snelheid

Wanneer snelheid niet ten koste gaat van kwaliteit is het een belangrijke troef voor efficiency.
In Viridis Recept  worden de receptbriefjes snel gescand, barcodes rap herkend en de gescande recepten direct op de centrale server geplaatst zonder dat dit ten koste gaan van de kwaliteit. De recepten zijn direct overal vandaan opvraagbaar.
Ook het snel op locatie zetten van medicatie om te worden afgehaald en het snel uitgeven van de medicatie wordt door slimme en vooral gebruiksvriendelijke software mogelijk gemaakt, terwijl dit gepaard gaat met zelfs minder fouten.

 

Kwaliteit

Kwaliteit is ons uitgangspunt. Kwaliteit van onze software, ontwikkeld door een ervaren ontwikkelteam, het uitgebreid testen en het continu verbeteren van de oplossingen.
Voor het gebruiksvriendelijk maken van de oplossingen is feedback van de gebruikers uitermate belangrijk. We werken hiervoor dan ook nauw samen met de apothekers en assistenten.
Maar ook kwaliteit van onze dienstverlening hebben we hoog in het vaandel. Service en support zijn belangrijk voor de gebruikers van de Viridis software. Wanneer er een vraag is of een probleem optreedt zijn we dan ook onder andere telefonisch bereikbaar om direct te kunnen assisteren.

 

 

Succes Story

Case Study Datalogic over Viridis Track & Trace oplossing bij Medsen Apotheken. Waarbij gebruik wordt gemaakt van de Datalogic GM4100 barcode scanner.