Support    Contact   

Viridis Hosting

 

In het verleden konden de gescande recepten en de bijbehorende Viridis database alleen maar lokaal worden opgeslagen in de apotheek.

Met Viridis Hosting is het nu gebruikelijk de data extern op te slaan (in het datacenter van E-zorg of via andere beveiligde zorglijnen).

 

Het extern opslaan van de data is nu de standaard geworden. Het levert voordelen op voor u alsmede voor Viridis.

 

De voordelen voor u:

De snelheid van de centrale opslag is in de meeste gevallen zelfs sneller dan de lokaal opslag.

 

De voordelen voor Viridis bestaan er uit dat we een zeer stabiele omgeving hebben gecreëerd  waardoor storingen minder vaak optreden. Wanneer er een storing optreedt, kunnen we deze vaak oplossen zonder dat we de apotheek lastig hoeven te vallen, vaak zelfs voordat u er überhaupt iets van heeft gemerkt. Updates kunnen sneller worden uitgerold.

 

Gezien de voordelen die het ook Viridis oplevert, geven we u daar graag iets voor terug. We verplaatsen de data gratis van uw apotheek naar de centrale server. U kunt na de overgang Viridis op 15 werkplekken gebruiken.

 

Keuzemogelijkheid

Zoals u van Viridis gewend bent wordt u tot niets verplicht. Bent u nu al Viridis gebruiker en wilt u de data lokaal blijven opslaan in de apotheek? U houdt zelf de keuze voor centrale of lokale opslag.

 

Back-up

U kunt er natuurlijk voor kiezen om de data lokaal op te slaan. U moet zich dan wel realiseren dat u zelf voor een back-up moet zorgen. Hoe is de back-up van uw gescande receptbriefjes en databasebestanden nu eigenlijk geregeld? Is het wel geregeld?

 

Meer informatie

Klik hier wanneer u meer informatie wilt.