Support    Contact   

Viridis Recept | Viridis Locatie Track&Trace | Viridis Apotheek
Functionaliteit | Scanners

Receptscanners (Viridis Recept)

 

Viridis archiveert grote hoeveelheden documenten in een heel korte tijd. Naast een goede indexeringsmethode van de Viridis software is een betrouwbare, snelle scanner daarbij onmisbaar. Momenteel adviseren wij de Canon DR-6010C. Deze scanner kan tot ruim 2500 scans per dag verwerken.

De redenen om de "duurdere" scanners te gebruiken zijn betrouwbaarheid, grotere capaciteit en snelheid. Mechanisch is de DR-6010C superieur aan de kleinere scanners.

 

Door de USB/Twain ondersteuning is het ook mogelijk om met goedkopere/kleinere scanners te werken, zoals bijvoorbeeld de DR-M140. Dit is een prima scanner voor bijvoorbeeld een kleinere of startende apotheek.

 

 

 

Barcodescanner (Viridis Locatie - T&T)

 

Viridis ondersteunt slechts 1 type scanner voor het op locatie scannen van de recepten. De draadloze Datalogic GM4100. Ook voor andere functies binnen Viridis Locatie wordt deze specifieke scanner ondersteund.

 

De reden dat we slechts 1 type ondersteunen is omdat de besturing van verschillende scanners ook verschillend is geregeld. De instructies voor het gebruik van Viridis worden op dit beeldscherm getoond.

Deze aansturing van een barcodescanner als deze is dus zeer speficiek.